Zelfzorg Yogaplatform GROW

Je bent 1 click verwijderd van meer rust en ontspanning in je leven. Je krijgt onbeperkt toegang tot het zelfzorg yogaplatform met meer dan 320 lessen Yoga, Mindfulness, Meditaties, Adem & Pilates. Je zachter leven begint hier met keuze uit 10 yogastijlen: Start to Yoga, Hatha yoga, Relax Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Restorative Yoga, Zwangerschapsyoga, en Yoga voor rug, nek en schouders... Aangevuld met een groot aanbod Pilates, Mindfulness en inspirerende meditaties.

Zelfzorg Yogaplatform GROW

Leen (48 jaar)

Jullie fijne lessen geven me instant happinez, zo eerlijk & authentiek. Het heeft me een enorm pluspunt gebracht, ik kan de oefeningen intensiever en juister doen (want ik kan op de pauze drukken). Echt top!

Els (34 jaar)

Ik ben direct begonnen, en daar ben ik blij om. Eén woord: ZALIG! Ik moet steeds glimlachen naar jou, maar dat kan je natuurlijk niet zien. De eerste les van dit geweldig yogaplatform (zo bestaan er geen 2) heeft enorm veel deugd gedaan. Ik kijk uit naar de volgende. Heel erg bedankt, Sarah!

Ann (50 jaar)

De yogalessen zijn super! Ik heb mijn yogaplekske in huis gevonden. Ik voel elke keer dat yoga me een beter mens maakt: leven met wat is, aanvaarding, vrede vinden in mezelf, me minder zorgen maken. Bewustworden van mijn energie, en op tijd de rem er op zetten. Zalig, Sarah! Bedankt!

Margot (45 jaar)

Ik heb vroeger veel yoga gedaan maar ben plots door een zware behandeling voor borstkanker moeten stoppen omdat ik zo ziek was maar wat ben ik blij dat ik jullie site keerde kennen 😁 het is echt thuiskomen voor mij. Dank u wel.